"Det är människorna – och deras erfarenheter - som gör gruppen mer värdefulla tillsammans än summan av antalet individer"
 

Praktikplats

Andreasson Public Relation tar emot praktikanter som vill lära sig mer om pr och vad arbetet som pr-konsult innebär. Oftast är våra praktikanter de som avslutat en längre högskoleutbildning inom t.ex. media- och kommunikation eller liknande utbildningar eller har annan relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning bakom sig och vill skaffa sig arbetslivserfarenhet innan man ger sig ut på arbetsmarknaden.

Under praktiktiden får man tillfälle att bekanta sig med olika arbetsuppgifter som är vanliga på en PR-byrå. Det kan t.ex. gälla allt från researcharbete till att ta fram planer, undersökningar och rapporter till att skriva olika former av press- och informationsmaterial. 

Vi tar emot praktikanter i huvudsak under två perioder under året. Antingen under våren och sommaren (januari – juli/augusti) och under hösten (augusti – december/januari)

Du som är intresserad av en praktikplats skickar enklast in en ansökan där du beskriver din bakgrund och varför du vill praktisera hos oss. Skicka gärna med ett CV.

Antagningarna till hösten sker under våren och under hösten väljer vi ut för vårens praktikperiod.

Skicka in din ansökan till oss genom att maila till petter.andreasson@anpr.se eller posta ansökan till 

Praktikplats:

Andréasson Public Relations AB
Torstenssonsgatan 4
114 56  Stockholm