”Varje gång jag ser en journalist så springer jag, nio gånger av tio hinner jag i kapp” (Petter Andréasson)

Andréasson Public Relations

Andréasson Public Relations erbjuder kvalificerade kommunikationstjänster inom marknads-pr, Investor Relations och Public Affairs. Vi arbetar engagerat och resultatinriktat med en tydlig koppling till våra kunders övergripande kommunikationsstrategi och affärsbehov – vi ger oss helt enkelt inte förrän vi kan visa resultat!  


Våra kunder är såväl svenska som internationella företag och organisationer som ser pr som ett effektivt verktyg för att bygga starka varumärken och nå ut med sina nyheter till en relevant marknad. Många av våra kunder har varit oss trogna i många, många år och det är vi stolta över.

Om du väljer att jobba med Andréasson Public Relations får du 

  • kunniga och pålitliga konsulter som visar äkta engagemang för din verksamhet
  • kreativa kommunikationslösningar som gör att ditt företag sticker ut
  • tillgång till ett unikt kontaktnät inom media, bransch och samhälle
  • proaktivt och reaktivt stöd vid krishantering
  • publicitet som gynnar dina affärsmål

Förutom att vi som jobbar på Andréasson PR alla har lång arbetslivserfarenhet från marknadsföring, journalistisk och pr, så har vi även stora kunskaper inom de branscher där många av våra kunder är verksamma som exempelvis it, hälsa, ekonomi, online casinos , energi, livsmedel och turism.  

Vi har även stor erfarenhet av att rikta våra aktiviteter mot såväl konsument som bransch och samhälle. Byrån grundandes av Petter Andréasson 1987 och är svensk representant för världens största internationella pr-nätverk Fleishman-Hillard International Communications.